You're currently looking for jobs in Flanders. If you would like to see jobs open in our other regions, click here or stay in Flanders

HR-afdeling

Leer onze Hr-afdeling kennen aan de hand van 4 quick questions die we hen stelden.

 

Amaury

HR Project Administrator

Bij Joris Ide voel ik me meteen thuis in een omgeving waar teamspirit, voortdurende ontwikkeling en collegialiteit centraal staan. Mijn vrije tijd besteed ik graag in het gezelschap van vrienden en familie. Nieuwe plekken ontdekken door te reizen is iets waar ik heel erg van geniet! Daarnaast ben ik ook graag bezig in de keuken met bakken en koken, en ga ik af en toe eens sporten.

Waarvoor kun je bij mij terecht?

Met veel enthousiasme zet ik mij in voor diverse HR-gerelateerde projecten, waaronder de opstart van nieuwe medewerkers en opleidingen. Je kunt bij mij aankloppen voor zowel je vragen als een gezellig gesprek. Met een glimlach op het gezicht sta ik klaar om te helpen en te luisteren!

Waarom koos je voor een job binnen HR?

Mijn interesse in alles wat met de HR-wereld te maken heeft, is ontstaan tijdens mijn opleiding. Ik werk graag samen met anderen mensen en zet me graag in voor het welzijn van medewerkers. Mijn takenpakket is ook zeer gevarieerd, waardoor geen enkele dag hetzelfde is! Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn, wat zeker van pas komt bij het opzetten van diverse projecten.

Hoelang werk je al bij Joris Ide?

Na een leerrijke stage tijdens het laatste jaar van mijn opleiding, ben ik sinds oktober 2023 officieel aan de slag bij Joris Ide. Met mijn gedrevenheid en enthousiasme kijk ik ernaar uit om mijn bijdrage te leveren aan de organisatie.

Hoe verwelkom jij nieuwe collega’s?

Mijn functie omvat het verwelkomen van nieuwe bedienden op hun eerste werkdag. Met een warm onthaalmoment en een rondleiding door de organisatie wil ik nieuwe medewerkers snel op hun gemak stellen! Bovendien organiseren we een welkomstlunch, zodat nieuwe medewerkers kunnen integreren en hun collega's leren kennen.

Amaury Vandousselaere
Vienna

HR Payroll Administrator

Ik mocht in 2023 het team vervoegen en voel me volledig thuis bij Joris Ide, een familiaal en ambitieus bedrijf! Collegialiteit en humor draag ik hoog in het vaandel. In mijn vrije tijd sta ik steeds paraat voor een leuk uitje of een gezellig etentje met familie of vrienden.

Waarvoor kun je bij mij terecht?

Een luisterend oor en een toffe babbel. En uiteraard ook voor alle HR-gerelateerde vragen.

Waarom koos je voor een job binnen HR?

Omdat het een heel boeiende wereld is. Mijn job is dan ook heel veelzijdig: enerzijds is er het contact met de medewerkers bij allerhande vragen en anderzijds is er het brede administratieve luik. Deze combinatie is volledig mijn ding.

Hoelang werk je al bij Joris Ide?

Ik vervoegde het HR-team begin 2023. Ik heb wel 4 jaar ervaring binnen de HR-wereld. Ik ben trots deel te mogen uitmaken van het team!

Hoe verwelkom jij nieuwe collega’s?

Met een brede glimlach! Ik vind het heel belangrijk dat nieuwe collega’s zich welkom voelen. Op de eerste werkdag voorzie ik dan ook een onthaalmoment om de nieuwe arbeiders meteen thuis te laten voelen.

Vienna Vermeulen
Patricia

HR Manager

Als echtgenote & moeder van 2 volwassen dochters probeer ik werk & privé te combineren door steeds het beste van mezelf te geven. Familie en vrienden zijn ook een belangrijke factor binnen het sociale gebeuren. Een (shop)weekendje er tussenuit kan mij wel bekoren.

Waarvoor kun je bij mij terecht?

Voor alle job gerelateerde vragen kun je steeds bij mij terecht. Door mijn jarenlange ervaring kan ik je op vele gebieden wel verder helpen. Ook als je eens een luisterend oor nodig hebt, ben ik steeds te vinden voor een goede babbel.

Waarom koos je voor een job binnen HR?

Binnen HR staat de mens centraal en dat is wat mij het meest aanspreekt aan deze job. Het contact, de leuke gesprekken, maar ook het zoeken naar die goede match. Mijn takenpakket is ook heel divers.

Hoelang werk je al bij Joris Ide?

Ik werk hier al meer dan 16 jaar! Het is fantastisch geweest om het bedrijf zo te zien groeien. Die groei maakt mijn job ook boeiend. Er komen steeds nieuwe uitdagingen bij.

Hoe verwelkom jij nieuwe collega’s?

Nieuwe collega’s moeten zich goed kunnen voelen in de Joris Ide structuur & cultuur, daarom is het van belang om hen van bij de start het gevoel te geven dat ze welkom zijn.

Katrien

HR Recruiter

Ik voel me thuis in een ondernemende omgeving waar hard werken ook 'geestig' kan en mag zijn. Team- en ploegwerk kenmerken mijn beroeps- en ontspanningsleven. Samen met mijn man en 2 kinderen vormen we een gezellig en sportief gezin.

Waarvoor kun je bij mij terecht?

Voor een goed gesprek, een luisterend oor, een positieve vibe of een volleytip.

Waarom koos je voor een job binnen HR?

Ik ontmoet graag nieuwe mensen en leer ze ook graag beter kennen. Hen helpen groeien in hun job geeft me veel voldoening. Het is een topic dat me eindeloos blijft boeien.

Hoelang werk je al bij Joris Ide?

Ik ben sinds 2021 Recruiter binnen het HR-team van Joris Ide, maar heb wel al 18 jaar ervaring op mijn palmares staan! Ik hoop die ervaring in te zetten om te bouwen aan een ideale werkomgeving binnen Joris Ide. Een omgeving waar iedereen voldoening vindt en waar we samen fier kunnen zijn.

Hoe verwelkom jij nieuwe collega’s?

Met een open geest en een grote interesse in jouw verhaal. 

Evelien

HR Business Partner

Evelien is een rasechte West-Vlaamse en een gedreven, no-nonsense HR Business Partner die klaarstaat voor haar (toekomstige) collega’s. Vrienden en familie komen op de eerste plaats in haar vrije tijd. Een etentje zegt ze nooit nee tegen. Om fit op het werk te verschijnen, loopt ze regelmatig de longen uit haar lijf.

Waarvoor kun je bij mij terecht?

Ik sta in voor vele lopende projecten binnen de HR-afdeling, het beheer van KPI’s alsook ben ik de link tussen managers en werknemers in al hun facetten. Mijn deur staat voor iedereen open!

Waarom koos je voor een job binnen HR?

Ik wil iedereen zich zo goed mogelijk laten thuis voelen als ze bij ons aan de slag gaan. Een hechte band opbouwen voor lange termijn, dat is mijn doel.

Hoelang werk je al bij Joris Ide?

Al ruim 16 jaar! Ik blijf gemotiveerd werken aan de uitbouw van onze HR-afdeling én de groei van het bedrijf.

Hoe verwelkom jij nieuwe collega’s?

Voor mij is de eerste kennismaking heel belangrijk. Een nieuwe collega moet zijn team meteen goed leren kennen. Ook een duidelijk opleidingstraject uitwerken voor een nieuwe collega is een van de eerste punten op de agenda.

Ideale collega's aan het woord:

Joris ide medewerker Charlotte
Joris ide medewerker Charlotte

“Elke dag samen lachen met mijn topcollega’s”

Charlotte is een echte people person. Voor haar familie en vrienden heeft ze alles over. Ze geniet van de kleine dingen in het leven: een glas wijn, een gezelschapspelletje of gewoon samen zijn. Charlotte bekijkt het leven graag met een positieve blik en maakt van elke dag het beste. 

Daar speelt ook humor een belangrijke rol in. Op de werkvloer is zij dan ook degene die met haar droge humor en rake opmerkingen iedereen aan het lachen krijgt. “Ik sta graag voor mijn collega’s klaar en zij voor mij! Ik geef hen vaak tips om vlotter en met een grotere glimlach te werken.”

“Het leukste aan werken bij Joris Ide zijn dan ook mijn topcollega’s. Onder het motto ‘lachende collega’s werken harder’ zorgen we samen voor een topsfeer op de werkvloer. Daarom zijn onze teambuildings en Joris Ide events ook zo leuk. Tijdens WK-matchen komen we werken in de Belgische driekleur en in de kerstperiode dragen we steevast (ugly) christmas sweaters. Dat maakt de job echt ideaal!”

Fun fact:

Charlotte verzamelt oude Volkswagen Kevers. Miniatuur, uiteraard, en enkel de gele. Een kleur die helemaal bij haar persoonlijkheid past: vrolijk, positief, creatief en doelgericht.

Joris ide medewerker Ramzi
Joris ide medewerker Ramzi

“Ik hou van een positieve uitdaging”

Ramzi is een ambitieuze dromer. Hij droomt ervan om in 2022 af te reizen naar de Wereldbeker voetbal in Qatar om zijn sporthelden aan het werk te zien. Ook droomt hij ervan zoveel mogelijk plekken op aarde te ontdekken. Of daarbuiten, met de opkomst van het space tourisme zou dat zomaar kunnen lukken.

Die ambitie zet zich ook verder in zijn job. “Ik ga graag gaan werken. Het is de plek waar ik dingen bijleer, waar ik uitgedaagd wordt om mezelf te bewijzen en waar de teamspirit onder collega’s top is. Als ik aan het werk ben, voel ik me helemaal in mijn element.”

“Ik hou van een uitdaging. Als er zich een nieuwe kans voordoet, dan grijp ik hem gretig aan. Ik sta altijd open om nieuwe dingen te leren, en dat kan bij Joris Ide. Daarom is werken bij Joris Ide voor mij tonen wat ik kan. Hier krijg ik de kans om mezelf te bewijzen. Voor iemand die graag zelfstandig werkt, is dat echt ideaal.”

Joris ide medewerker Michèle
Joris ide medewerker Michèle

“Werken bij Joris Ide is kansen krijgen”

Michèle zit niet graag stil. Ieder jaar neemt ze wel een nieuwe hobby op, in ’t weekend vliegt ze van de ene afspraak naar de andere en op vakantie zit haar planning vol met belevingen dat er amper tijd is om te relaxen. Ook nu is ze waarschijnlijk al aan het dromen van haar volgende bestemming.

Op het werk is dat niet anders. Ze voelt haar helemaal in haar element als ze met verschillende projecten tegelijkertijd mag jongleren. Komt goed uit, want bij Joris Ide is er geen gebrek aan nieuwe uitdagingen.

"Werken bij Joris Ide is voor mij kansen krijgen. Als je toont dat je zin hebt in méér, belonen ze dat. Ik kreeg steeds meer verantwoordelijkheid voor de projecten waar ik aan meewerkte. Mijn pro-activiteit heeft me een plekje doen bemachtigen in het Young Potentials programma van de Kingspan Group. Volgend jaar mag ik mijn carrière dus ook internationaal gaan verdiepen.”

Joris ide medewerker Maxim
Joris ide medewerker Maxim

"Er valt hier heel wat te doen voor het personeel"

Op reis gaan, het er eens goed van pakken op restaurant, sportief op de fiets rondcrossen of de hele namiddag gamen op zijn Playstation … Maxim geniet van alles wat hij doet.

“Ik ben een echte levensgenieter, zowel in mijn vrije tijd als op het werk. Ik ga niet graag een uitdaging uit de weg en leer het liefst zoveel mogelijk bij. En hier kan dat. Joris Ide biedt opleidingen aan voor iedereen die dat wil.”

“Het leukste aan werken bij Joris Ide is dat er heel wat te doen valt voor het personeel: attenties op het werk, uitstapjes voor het hele gezin, teambuildings of personeelsfeesten …”

Joris ide medewerker Pieter
Joris ide medewerker Pieter

"Een evenwichtige balans tussen werk en privé, ideaal!”

“Ik werk al meer dan 13 jaar voor Joris Ide. In mijn rol van Finance Director ben ik verantwoordelijk voor een team van zo’n 20-tal collega’s. Mijn van nature positieve ingesteldheid helpt me bij mijn missie om collega's te inspireren en mijn eigen drive en commitment aan het bedrijf door te geven. Doorgedreven flexibiliteit en een open mind zijn daarbij voor mij onontbeerlijk.”

“Werken bij Joris Ide is positief uitdagend. Het is een omgeving waar groei – in al zijn facetten – centraal staat. De snelle bedrijfsgroei biedt veel kansen om ook op persoonlijk vlak mee te groeien en verantwoordelijkheden op te nemen.  Laagdrempeligheid en korte rapporteringslijnen zijn typerend voor de organisatie bij Joris Ide.”

Joris ide medewerker Michael
Joris ide medewerker Michael

“Collegialiteit is voor mij het allerbelangrijkste”

Michaël is een familiemens en een sportmens. Tijd vrij maken voor zijn gezin, fietsen, voetballen … Iedere week opnieuw staan die activiteiten op de planning. Op het werk kennen ze hem vooral als de joviale, goedlachse collega die heel makkelijk in de omgang is. En dat is nodig binnen zijn functie als Quality Engineer.

“Ik ben de verbindingsmotor tussen quality, warranty en productie. Open communiceren, een goede relatie opbouwen, duurzame contacten leggen. Het maakt allemaal deel uit van de ideale job. Ik zorg er voor dat de klanten tevreden blijven en dat mijn collega’s de nodige tools en instructies hebben om kwaliteitsvolle producten te produceren. Samen zorgen we ervoor dat de Joris Ide producten tip top in orde zijn.”

Plezante uitdagingen, toffe teams, goede sfeer, aangename collega’s. Bij Joris Ide heb je het allemaal. Vooral die collegialiteit vind ik enorm belangrijk. Iedere collega die ik beter leer kennen, kom ik oprecht mee overeen.”

Joris ide medewerker Annelore
Joris ide medewerker Annelore

“Ide’s internationale karakter maakt mijn job enorm gevarieerd.”

Plezier maken met je collega’s, kansen grijpen zoals ze komen en de handen uit de mouwen steken. Dat is wat Annelore aanspreekt in haar job op onze IT-afdeling. Dat ze zelf haar carrièrepad mocht uitstippelen, is ook mooi meegenomen. “Je krijgt hier de flexibiliteit om je job voor een deel zelf vorm te geven. Niets ligt 100% vast als je dat zelf niet wil.”

“Mijn manager zet ook hard in op innovatie. Hij is voor de vooruit, en ik ook. Door telkens weer nieuwe technologieën te introduceren binnen IT blijf ik bijleren. Ik werk al 6 jaar op dezelfde functie en maakte al veel nieuwe innovaties mee. Net daarom voel ik me nog helemaal niet vastgeroest!”

“Werken bij Joris Ide is voor mij genieten van diversiteit. In mijn job, in mijn collega’s, maar ook in mijn werkomgeving. Joris Ide’s internationale karakter maakt mijn job enorm gevarieerd. Ik werk vaak samen met andere business units en voor het werk reisde ik al naar Wales, Frankrijk en Roemenië. Binnenkort mag ik ook Slowakije en Polen gaan verkennen. Ideaal om andere culturen te leren kennen en nieuwe inzichten op te doen! Die samenwerkingen zorgen ervoor dat ik met een frisse blik naar mijn werk kan blijven kijken.”