You're currently looking for jobs in Flanders. If you would like to see jobs open in our other regions, click here or stay in Flanders

michèle ramzi michaël charlotte maxim

Op zoek naar een aantrekkelijke job?

Ideale collega's aan het woord:

Joris ide medewerker Charlotte
Joris ide medewerker Charlotte

“Elke dag samen lachen met mijn topcollega’s”

Charlotte is een echte people person. Voor haar familie en vrienden heeft ze alles over. Ze geniet van de kleine dingen in het leven: een glas wijn, een gezelschapspelletje of gewoon samen zijn. Charlotte bekijkt het leven graag met een positieve blik en maakt van elke dag het beste. 

Daar speelt ook humor een belangrijke rol in. Op de werkvloer is zij dan ook degene die met haar droge humor en rake opmerkingen iedereen aan het lachen krijgt. “Ik sta graag voor mijn collega’s klaar en zij voor mij! Ik geef hen vaak tips om vlotter en met een grotere glimlach te werken.”

“Het leukste aan werken bij Joris Ide zijn dan ook mijn topcollega’s. Onder het motto ‘lachende collega’s werken harder’ zorgen we samen voor een topsfeer op de werkvloer. Daarom zijn onze teambuildings en Joris Ide events ook zo leuk. Tijdens WK-matchen komen we werken in de Belgische driekleur en in de kerstperiode dragen we steevast (ugly) christmas sweaters. Dat maakt de job echt ideaal!”

Fun fact:

Charlotte verzamelt oude Volkswagen Kevers. Miniatuur, uiteraard, en enkel de gele. Een kleur die helemaal bij haar persoonlijkheid past: vrolijk, positief, creatief en doelgericht.

Joris ide medewerker Ramzi
Joris ide medewerker Ramzi

“Ik hou van een positieve uitdaging”

Ramzi is een ambitieuze dromer. Hij droomt ervan om in 2022 af te reizen naar de Wereldbeker voetbal in Qatar om zijn sporthelden aan het werk te zien. Ook droomt hij ervan zoveel mogelijk plekken op aarde te ontdekken. Of daarbuiten, met de opkomst van het space tourisme zou dat zomaar kunnen lukken.

Die ambitie zet zich ook verder in zijn job. “Ik ga graag gaan werken. Het is de plek waar ik dingen bijleer, waar ik uitgedaagd wordt om mezelf te bewijzen en waar de teamspirit onder collega’s top is. Als ik aan het werk ben, voel ik me helemaal in mijn element.”

“Ik hou van een uitdaging. Als er zich een nieuwe kans voordoet, dan grijp ik hem gretig aan. Ik sta altijd open om nieuwe dingen te leren, en dat kan bij Joris Ide. Daarom is werken bij Joris Ide voor mij tonen wat ik kan. Hier krijg ik de kans om mezelf te bewijzen. Voor iemand die graag zelfstandig werkt, is dat echt ideaal.”

Joris ide medewerker Michèle
Joris ide medewerker Michèle

“Werken bij Joris Ide is kansen krijgen”

Michèle zit niet graag stil. Ieder jaar neemt ze wel een nieuwe hobby op, in ’t weekend vliegt ze van de ene afspraak naar de andere en op vakantie zit haar planning vol met belevingen dat er amper tijd is om te relaxen. Ook nu is ze waarschijnlijk al aan het dromen van haar volgende bestemming.

Op het werk is dat niet anders. Ze voelt haar helemaal in haar element als ze met verschillende projecten tegelijkertijd mag jongleren. Komt goed uit, want bij Joris Ide is er geen gebrek aan nieuwe uitdagingen.

"Werken bij Joris Ide is voor mij kansen krijgen. Als je toont dat je zin hebt in méér, belonen ze dat. Ik kreeg steeds meer verantwoordelijkheid voor de projecten waar ik aan meewerkte. Mijn pro-activiteit heeft me een plekje doen bemachtigen in het Young Potentials programma van de Kingspan Group. Volgend jaar mag ik mijn carrière dus ook internationaal gaan verdiepen.”

Joris ide medewerker Maxim
Joris ide medewerker Maxim

"Er valt hier heel wat te doen voor het personeel"

Op reis gaan, het er eens goed van pakken op restaurant, sportief op de fiets rondcrossen of de hele namiddag gamen op zijn Playstation … Maxim geniet van alles wat hij doet.

“Ik ben een echte levensgenieter, zowel in mijn vrije tijd als op het werk. Ik ga niet graag een uitdaging uit de weg en leer het liefst zoveel mogelijk bij. En hier kan dat. Joris Ide biedt opleidingen aan voor iedereen die dat wil.”

“Het leukste aan werken bij Joris Ide is dat er heel wat te doen valt voor het personeel: attenties op het werk, uitstapjes voor het hele gezin, teambuildings of personeelsfeesten …”

Joris ide medewerker Pieter
Joris ide medewerker Pieter

"Een evenwichtige balans tussen werk en privé, ideaal!”

“Ik werk al meer dan 13 jaar voor Joris Ide. In mijn rol van Finance Director ben ik verantwoordelijk voor een team van zo’n 20-tal collega’s. Mijn van nature positieve ingesteldheid helpt me bij mijn missie om collega's te inspireren en mijn eigen drive en commitment aan het bedrijf door te geven. Doorgedreven flexibiliteit en een open mind zijn daarbij voor mij onontbeerlijk.”

“Werken bij Joris Ide is positief uitdagend. Het is een omgeving waar groei – in al zijn facetten – centraal staat. De snelle bedrijfsgroei biedt veel kansen om ook op persoonlijk vlak mee te groeien en verantwoordelijkheden op te nemen.  Laagdrempeligheid en korte rapporteringslijnen zijn typerend voor de organisatie bij Joris Ide.”

Joris ide medewerker Michael
Joris ide medewerker Michael

“Collegialiteit is voor mij het allerbelangrijkste”

Michaël is een familiemens en een sportmens. Tijd vrij maken voor zijn gezin, fietsen, voetballen … Iedere week opnieuw staan die activiteiten op de planning. Op het werk kennen ze hem vooral als de joviale, goedlachse collega die heel makkelijk in de omgang is. En dat is nodig binnen zijn functie als Quality Engineer.

“Ik ben de verbindingsmotor tussen quality, warranty en productie. Open communiceren, een goede relatie opbouwen, duurzame contacten leggen. Het maakt allemaal deel uit van de ideale job. Ik zorg er voor dat de klanten tevreden blijven en dat mijn collega’s de nodige tools en instructies hebben om kwaliteitsvolle producten te produceren. Samen zorgen we ervoor dat de Joris Ide producten tip top in orde zijn.”

Plezante uitdagingen, toffe teams, goede sfeer, aangename collega’s. Bij Joris Ide heb je het allemaal. Vooral die collegialiteit vind ik enorm belangrijk. Iedere collega die ik beter leer kennen, kom ik oprecht mee overeen.”

Joris ide medewerker Annelore
Joris ide medewerker Annelore

“Ide’s internationale karakter maakt mijn job enorm gevarieerd.”

Plezier maken met je collega’s, kansen grijpen zoals ze komen en de handen uit de mouwen steken. Dat is wat Annelore aanspreekt in haar job op onze IT-afdeling. Dat ze zelf haar carrièrepad mocht uitstippelen, is ook mooi meegenomen. “Je krijgt hier de flexibiliteit om je job voor een deel zelf vorm te geven. Niets ligt 100% vast als je dat zelf niet wil.”

“Mijn manager zet ook hard in op innovatie. Hij is voor de vooruit, en ik ook. Door telkens weer nieuwe technologieën te introduceren binnen IT blijf ik bijleren. Ik werk al 6 jaar op dezelfde functie en maakte al veel nieuwe innovaties mee. Net daarom voel ik me nog helemaal niet vastgeroest!”

“Werken bij Joris Ide is voor mij genieten van diversiteit. In mijn job, in mijn collega’s, maar ook in mijn werkomgeving. Joris Ide’s internationale karakter maakt mijn job enorm gevarieerd. Ik werk vaak samen met andere business units en voor het werk reisde ik al naar Wales, Frankrijk en Roemenië. Binnenkort mag ik ook Slowakije en Polen gaan verkennen. Ideaal om andere culturen te leren kennen en nieuwe inzichten op te doen! Die samenwerkingen zorgen ervoor dat ik met een frisse blik naar mijn werk kan blijven kijken.”

Werken bij Joris Ide:

6 redenen om aan de slag te gaan

I

Internationaal

We zijn een ambitieuze multinational met internationale vertakkingen. We investeren in onze eigen toekomst, maar ook in die van jou. Neem deel aan de weg naar innovatie en werk met de nieuwste machines en technologie.

D

Duurzaam

Via ons Planet Passionate-programma willen we de belangrijkste duurzaamheidsuitdagingen van onze planeet proactief aanpakken. Met 'Planet Passionate' dagen we onze duurzame ambities uit voor de komende 10 jaar en jij kan daar je steentje aan bijdragen.

 

 

E

Entrepreneurship

De handen uit de mouwen steken, dat kunnen we goed; zelfstandigheid en pro-activiteit, dat juichen we toe. Wil je bijleren en groeien? Perfect. Bij ons krijg je de verantwoordelijkheid waar je recht op hebt. Stippel gerust je eigen pad uit. Realiseer je ambities.

A

Ambitie

Dromen moet. We blijven mikken op beter en hoger. Naast staal stroomt ook innovatief ondernemerschap door onze aderen.

A

Aangenaam

Bij Joris Ide kom je terecht in een warme, familiale omgeving, geworteld in de West-Vlaamse grond.  Vind jij werken ook leuker als je goed overeenkomt met je collega’s? Goed, want bij ons zetten we collegialiteit graag voorop. Zelfs na de werkuren.

L

Loyaal

De neuzen staan hier in dezelfde richting; teamspirit, that’s the spirit! Bij Joris Ide willen we dat jij je goed voelt in het team. We gaan volop voor een persoonlijke aanpak en goede relaties met onze medewerkers. 

Agrocampus Rennes

"Collegialiteit is voor mij het allerbelangrijkste"

Jobs Joris Ide Michael

Jouw Ideale...

Sollicitatie procedure

Stap 1: Solliciteren

Geweldig, je hebt de weg naar Joris Ide gevonden en stelt je kandidaat. Je ontvangt onmiddellijk een bevestiging van ons. Daarna gaan we verder aan de slag met jouw sollicitatie en mag je snel een reactie van ons verwachten.

Stap 2: Kennismaking

Zien wij jou in 1 van onze teams passen dan nemen we contact met je op om een verdere afspraak in te plannen.

Stap 3: 1ste gesprek

Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek met de HR-dienst toetsen we jouw ambities verder af met de doelstellingen van ons bedrijf. Voor sommige functies kunnen er bijkomende testen afgenomen worden.

Stap 4: 2de gesprek

In een 2de gesprek maak je kennis met de verantwoordelijke van de specifieke afdeling, krijg je een rondleiding en leer je je toekomstige collega’s kennen. Indien dit voor beide partijen een match is, kunnen we de contractvoorwaarden bespreken.

Stap 5: Welkom bij Joris Ide!

We overlopen samen met jou onze onthaalbrochure en verwelkomen je graag bij Joris Ide voor jouw eerste werkdag!

HR-afdeling

De ideale HR-afdeling is altijd in je buurt als jij vragen hebt. Maak kennis met het Joris Ide HR-team en spring gerust ’s binnen. Onze deur staat voor idereen open!

Opleidingstraject

Leer bij & groei! Bij Joris Ide geloven we in onze mensen. Daarom krijg je vanaf dag één meteen verantwoordelijkheden. Kijk vooruit, stippel je traject uit en ga er 100% voor!

Over Joris Ide:

Zwevezele

Hoofdzetel

Joris Ide is een  toonaangevende producent van bouwmaterialen in staal voor daken en wanden. Klinkt misschien logisch als je weet dat we behoren tot de internationale groep en wereldleider  ...

Realisatie

Bekleed met staal? Ideaal!

Joris Ide ontwerpt innovatieve, gepersonaliseerde producten waarmee je een ongeëvenaarde stijl kunt ontwikkelen voor jouw bouwprojecten. Ontdek onze realisaties en laat je inspireren.

Ook staal in je bloed?

De weg naar ons bedrijf

Joris ide medewerker Pieter

"Een evenwichtige balans tussen werk en privé, ideaal!”

“Ik werk al meer dan 13 jaar voor Joris Ide. In mijn rol van Finance Director ben ik verantwoordelijk voor een team van zo’n 20-tal collega’s. Mijn van nature positieve ingesteldheid helpt me bij mijn missie om collega's te inspireren en mijn eigen drive en commitment aan het bedrijf door te geven. Doorgedreven flexibiliteit en een open mind zijn daarbij voor mij onontbeerlijk.”

“Werken bij Joris Ide is positief uitdagend. Het is een omgeving waar groei – in al zijn facetten – centraal staat. De snelle bedrijfsgroei biedt veel kansen om ook op persoonlijk vlak mee te groeien en verantwoordelijkheden op te nemen.  Laagdrempeligheid en korte rapporteringslijnen zijn typerend voor de organisatie bij Joris Ide.”

Veelgestelde vragen

Werken bij Joris Ide, wat mag ik me daarbij voorstellen?

Met een no-nonsense, ambitieuze en lange termijnvisie is werkzekerheid verzekerd. Collegialiteit staat centraal. Kortom een hardwerkende omgeving waarin plezier maken ook belangrijk is.

Welke voordelen krijg ik bij Joris Ide?

Een correct loon aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, de mogelijkheid om een fiets te leasen, laadpalen voor elektrische wagens, filevrij naar het werk, leuke teambuildings, en zoveel meer … staan je allemaal te wachten.

Wat zijn de doorgroeimogelijkheden?

Wij willen iedereen de kans geven om zich verder te ontwikkelen binnen Joris Ide. Het is niet omdat je start in een bepaalde functie dat je daar ook blijft: groeien binnen je eigen afdeling, of daarbuiten, kan zeker!

Krijg ik een opleiding als ik bij jullie aan de slag ga?

Natuurlijk, dat is een must! Iedereen die in een vaste functie bij ons aan de slag gaat, krijgt een opleiding afhankelijk van de job waarin hij of zij start.

Ik heb weinig tot geen ervaring, kom ik ook in aanmerking?

Zeker en vast! Met de juiste motivatie, attitude en capaciteiten ligt er een mooie toekomst voor je klaar bij ons.

Hoe ziet het ploegensysteem eruit?

Wij hebben verschillende uurroosters. In productie wordt er zowel gewerkt in een 2-ploegenstelsel (afwisselend vroege en late ploeg) als in een vaste nachtsysteem.

Wanneer mag ik een antwoord verwachten op mijn sollicitatie?

Geweldig, je hebt de weg naar Joris Ide gevonden en stelt je kandidaat. Je ontvangt onmiddellijk een bevestiging van ons. Daarna gaan we verder aan de slag met jouw sollicitatie en mag je snel een reactie van ons verwachten.

Kan ik als jobstudent werken bij Joris Ide?

Eens proeven hoe het er in werkelijkheid aan toe gaat? Dan kan dat zeker bij ons. Zowel in productie als in de burelen zijn hier mogelijkheden. Stuur ons jouw gegevens door en we laten we je snel weten wat we voor elkaar kunnen betekenen.

agrocampus rennes

"Er zijn veel personeelsactiviteiten"